Imorgon är första dagen på ett nytt kapitel i mitt liv!
 
Nu ligger jag i min lilla vandrarhemssäng och verkligheten har hunnit ikapp. Har nu haft 3 veckors sommarlov men imorgon är det alltså första dagen på universitetet. Säkerligen kommer jag yra omkring som en annan hjälplös, men förhoppningsvis hittar jag tillslut så att jag inte kommer försent!
I helgen har jag haft massvis med ångest och verkligen funderat på om det är det här jag vill, och vad jag har gett mig in i. Böcker är inköpta, men långt ifrån alla böcker. En fasa jag har är att jag inte kommer ha de böcker som jag kommer behöva.. Allt känns så himla osäkert! 
 
I helgen har vi haft det mysigt. Under de veckor jag varit ledig har vi hunnit packa, flytta, organisera, välja tapeter, fixa möbler och bara haft det mysigt! Vi har inte skrivit på kontraktet än, eftersom hon inte visste vilket datum hon skulle sätta på kontraktet. Men men, lägenheten är våran allafall, och så snart dom har tapetserat klart så ska vi flytta in, vilket kan ta upp till två veckor... men men :) 
 
I fredags hade vi fredagsmys, med film och godsaker. Vi båda somnade framför tvn så det var bara att gå i säng :) I lördags for vi iväg med Rasmus och Rikard på en liten roadtrip till Umeå, så satt och drack folkcider och vin hela vägen haha :) Det var astrevligt med mycket skratt och härligt sällskap! Det bästa var nog när vi stannade på Max och åt ;) Nattmat är bäst!
 
Nej nu ska jag lägga mig under täcket, och sova ut, då det kommer bli en lång dag imorgon!
 
Hörs imorgon ;)
 
Kram!
nervös, roadtrip, vandrarhem,