Hej! Idag lördag har familjen firat mig i förskott. Fyller ju 20 nästa helg, så vi har samlat de närmste och fikat, pratat minnen och några stannade på hemmabakt pizza. Jag är jättenöjd över mina presemter, men framförallt att de som kunde komma kom. Släkten betyder mycket mer än vad man kan tro. Jag och Linus gick till minneslunden för att minnas morfar en stund. Det har snart gått fem år sedan han lämnade denna jord, och jag saknar honom lika mycket nu som jag gjorde då. Jag vet att morfar inte hade velat att vi sörjde honom, men jag minns fortfarande hans röst, och hans skratt, och alla de speciella ljud och den speciella lukten som fanns i huset hans. Jag minns alla knäppigheter som vi gjorde på hans gård, alla utflykter vi gjorde runt omkring. Han lärde oss så mycket och jag är så tacksam för de 15 år jag fick leva tillsammans med morfar. Vi saknar dig, Johnny..
 

Nä idag har det varit mycket glädje och en insikt att tiden går väldigt fort. Igår blev zingo 8 månader gammal, imorgon har jag å Linus varit tillsammans i 15 månader och varit sambo i lite mer än ett halvår. Jag har snart läst mitt första år till förskolelärare och snart var det ett år sedan vi tog studenten. Usch, tiden går och vi med den!
 
Aja här har ni några bilder från dagens firande - förresten har jag tagit över 10 000 bilder på 2 år och passerade gränsen idag! Haha ;)