Idag vaknade jag 06:56 till strålande solsken. Glad och pigg, lite trött i ögonen. Tog tid på mig, även om det blev lite stressigt på slutet. Hittade inte börsen som typiskt nog hade gömt sig längst in under sängen. Men men, gick ut, ställde mig vid hållplatsen. Bussen är normalt sen men jag tog mig dit i tid. Väntade... väntade.. En kvart senare stannar en bil och jag ser att det är en klasskamrat. Ja bussarna var inställda idag, tydligen, för att det var för halkigt, så som tur var, hade hon kört förbi när hon skulle lämna sina barn. Tur de, annars hade jag stått å väntat ett jävla tag, innan jag varit tvungen att gå dryga 5 kilometer till skolan, och vara lagomt försenad .. :)
Idag har det varit laboration, med Ipads, där vi pratade om pedagogisk dokumentation, och testade sedan appar som kan vara till hjälp vid just detta. Sedan blev det examination, vilket bara bestod av gruppdiskussioner om ett utforskande och undersökande arbetssätt när man arbetar med naturvetenskap i förskolan. RIktigt intressant, men framförallt svårt att sätta i praktiken. Det händer ju när man är ute och jobbar att man prövar att lyssna och försöka se barnens intressen, men att kunna ta vara på de och driva arbetet vidare är riktigt svårt, och man får nästan räkna med att inte lyckas varje gång. Men, även om lärare får man prova sig fram!
 
Efter lunch var det föreläsning samt seminarium om Specialpedagogik. Intressant, och det kommer också längre fram i utbildningen. Finns så mycket roligt att se fram emot!
 
Nu är en till kurs avslutad, den tredje kursen faktiskt, och 7,5 hp rikare, om jag nu får godkänt förståss. Imorgon börjar en kurs som är väldigt efterlängtad faktiskt - Bild! 
 
Nu ska jag strax ut på en prommis, men först ska jag nog sova en stund ;)
 
 
Saknar bubben min :( <3