Idag var det ironiskt nog 1 månad sen jag sist skrev här sist. Extremt mycket har hänt, och rent ut sagt kan man numera säga att mitt liv är upp och ner.
 
Ja numera är jag ju själv i lägenheten. Linus har flyttat ut till sina föräldrar igen, och allting ligger på is. Några detaljer tänker jag inte gå in på, men jag känner mig misslyckad. Jag är en misslyckad person som misslyckades med en relation som passade mig bäst. Vi var kanske lite för snabba med att flytta ihop, vi var för snabba att skaffa hund. Vi hade för bråttom och det tog ut sin rätt. Jag vet inte var detta kommer att leda.. Jag vet bara att jag saknar honom väldigt och tycker om honom väldigt mycket.
Dagarna går fort, men jag mår inte bra. Livsgnistan just nu är fina Zingo som faktiskt blir 10 månader idag. Snart är min lilla bebis stor...
 
Det kommer bli en riktigt tuff sommar. Med väldigt lite ledighet, så kan jag inte heller åka iväg. Jag kommer givetvis inte heller ha råd. Men men.. det är så här ibland, och man får helt enkelt bara försöka le och finna energi för livet fortsätter ju..
 
Idag har jag fått iordning skrivbordet, där Linus skrivbord stod. Blev riktigt mysigt. Just nu tar jag ett rum och en dag i taget. Har också pysslat om mig själv lite.
Har som inget mer att tillägga, utan ska bjuda på lite bilder, tagna under denna period. Oredigerade!
 
 
 
 
 
Bilderna från bröllopet kommer inom kort :)
 
Puss å kram!